Kedinizin Sağlığı İçin Farmina

 Kedinizin Sağlığı İçin Farmina

    Kediler bilindiği üzere şımartılmayı seven damaklarına düşkün hayvanlardır. Kedi besleyen kişilerin en çok karşılaştığı sorunlardan biri kedilerin mamalarını beğenmemeleri yada kedilerin mamaya karşı alerjik satılık köpek reaksiyon göstermeleridir. Genellik bu mamalar içerdiği maddeler yüzünden kediler tarafından red edilmektedir. Bunun yanı sıra mamalar ait olduğu ülkeler için özel damgalar taşımak zorundadırlar. Amerika’ya ait bir mama firması “AAFCO” damgalı ise bu ürün kediniz için uygun bir mamadır. Fakat bu damgayı diğer ülkelerin firmaları taşımak zorunda değildirler. Bir Avrupa ülkesi firmasından ürün alıyorsa “FEDİAF” damgasını taşıyor mu diye bakmamız gerekmektedir. Avrupa damgası taşıyan içinde gereksiz tahıllar ve sağlığa zararlı maddeler bulundurmayan Farmina bir çok kullanıcı tarafından tavsiye edilmektedir.

 NEDEN FARMİNA TERCİH EDİLMELİ?

     Öncelikle Farmina markası Amerika’nın en önemli sağlık ve yenilebilirlik sitelerinden olan “www.dogfoodadvisor.com” dan beş yıldız alarak kalitesini kanıtladı. Farmina Kedi Maması ilk olarak içinde gereksiz tahıl ve sağlığa zararlı maddeler içermiyor. Bilindiği üzere yanlış mama seçimleri hayvanlarda fazla tüy dökümü, alerjik reaksiyon, parazit ve kusma gibi sorunlara neden olabiliyor. Farmina bunları içermemesi ile birlikte kediler için hayati önem taşıyan proteini yüksek oranla içeriyor. Protein kedinizin vücut faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmesi için en önemli etkenlerden biridir. Farmina yüzde 70 et içeren ürünleri kedinizin bu ihtiyacını karşılayabiliyor. Üç farklı isimle piyasaya sürülen Farmina Kedi Maması’nın çeşitlerinin ve özelliklerini inceleyelim:

 FARMİNO CİMİAO

     İçinde tahıl bulundurmaya yüzde 70 et, yüzde 32 protein, yüzde 15 yağ ve 2200 - 2400 tauirin miktarı içeriyor. Tauirin kedilerinizin sağlıklı tüy ve deriye sahip olmasını sağlayan bir maddedir. Bu petfood özellikle Persian cinsi kediler için özellikle tasarlanmıştır. Normal fiziksel aktiviteye sahip yetişkin satılık köpek yavrusu kediler için tam beslenme sağlar. Dengeli ve doğru oranlarda ki içeriği ile bir mamanın içermesi gereken tüm besin kaynaklarını içerir. Bağırsak sağlığına da iyi gelen bu mama, içerdiği omega 3 ve omega 6 yağ asitleri ile sağlıklı ve parlak bir tüy yapısı oluşmasında yardımcı olur.

 

NATURAL & DELİCİOUS KEDİ MAMASI

     Natural & Delicious Kedi Maması’nın en büyük özelliklerinden biri tamamen doğal olması ve sıfır tahıl içermesi. Tahıllar kedilerinizin sindiremeyeceği besinlerdir. Bu mama sıfır tahıl içermesi ile birlikte yüksek oranda satılık yavru köpek protein içerir. Yüzde yetmiş gibi bir oran ile protein içeren bu mama, yüzde 30’da vitaminler, mineraller ve yüksek kaliteli sebze – meyve içermektedir. Farmina Kedi Maması’nın ödül alan kuruluşu ise bu firmadır.

 Natural & Delicious düşük tahıllı ilkel kedi maması

     Bu mama türü ise kedilerinizin damak tadına, doğasına, metabolizmasına ve doğasına uygun olarak düzenlenerek geliştirilmiştir. Kediler normalde tahılları sindirmekte güçlük çeker fakat bu mama özel olarak hazırlanarak kedilerinizin doğasına ve damak zevkine uygun olarak hazırlanan bir mamadır. Kedilerinizin metabolizmasının hızlı çalışmasına ve fiziksel aktivetilerini daha sağlıklı gerçekleşmesine yardımcı olan bir mama çeşididir. İçerdiği vitaminler ile kedinizin cilt, göz ve organ sağlığında yardımcı olan ve sindirmesi kolay tahıllar içeren besin kaynağıdır.

 KULLANICILAR NE DİYOR?

    Farmino Kedi Maması kullanıcıları bu mamadan çok memnun. Kedilerinin sağlıklı yaşamasında yardımcı olan bu besin kaynağı aynı zamanda hayvanlar tarafından da kolay alışılan bir mama. Bununla birlikte bir çok kişi piyasada ki ürünlerin evcil hayvanlar tarafından beğenilmemesinden şikayet eden kişilerin aksine Farmino kullanıcıları kedilerin bu mamayı beğendiğini söylemekte. Kedi sağlığı açısından da bir çok yararı olan bu mamalar hem kediler hem de kedi sahipleri için önerilen bir marka.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Foxy Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Foxy Colour Mix Yetişkin Kedi Maması