First Class Adult Chicken Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

 First Class Adult Chicken Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

12 Ay üstü kedilerin,  karşı tarafın iştahını kabartırcasına severek tükettikleri bir mama markasıdır. Kuru bir mamadır ve ağırlıklı satılık köpek olarak tavuk eti içerir. Birinci kalite veteriner tipi ve beslenme uzmanları tarafından özel olarak geliştirilmiş bir alternatiftir. Hipo alerjenik bir mamadır ve bu anlamda,  alerji eşiği yüksek,  yetişkin kedilerde kullanılması tavsiye edilir. Kedinin içinde bulunduğu evreyi en kaliteli şekilde geçirmesini ve sağlıklı,  dengeli beslenmesini sağlar. E vitamini,  C vitamini, Selenyum, Lutein ve beta karaten gibi doğal antioksidanlarla bağışıklık sistemini destekleyip,  direnci yükseltirken, taurin ile göz ve beyin fonksiyonlarının gelişimine yardımcı olur.

First Class Adult Chicken Tavuklu Yetişkin Kedi Maması kedinizin uzun ce sağlıklı yaşamasına yardımcı olur. Tahıl,  glüten ve yüksek oranlı GDO içermediği gibi,  koruyucu,  renklendirici ya da tatlandırıcı hiç bir katkı maddesi ihtiva etmez. Yüksek protein ile formüle edilmiş olan bu mamanın sindirimi kolaydır ve üriner sistem-böbrek dostu bir mamadır. Tüylerinin güzelliği,  canlılığı,  tazeliği ve sağlamlığı, mamanın içindeki vitaminlere bağlıdır. Lezzetli bir mamadır,  her kedinin ağız ve çene yapısına uygum olarak üretilmiştir ki,  kedi mamayı rahatça tüketebilsin diye.

Bu mama ile beslenen kedilerin dişlerinde tartar ve plak oluşumu engellenir. Doğal yuka özü ve yüksek oranlı et içermesinden dolayı dışkısı kokmaz. Kalsiyum ve fosfor bileşenleri ile kemik ve diş dokusu sağlamlığı satılık köpek yavrusu muhteşem,  yüksek protein oranı ile de kas sistemi esnek ve dinamiktir. Tavuk, Hayvansal yağ, Mısır gluteni unu, Yumurta tozu, bira mayası,  arpa, pirinç,  hayvansal yağ, balık unu, mısır,  kümes hayvanları ürünleri, yuka özü,  biberiye özü, şeker pancarı küspesi, sodyum ve potasyum klorid,  tavuk dijest, narenciye özü,  metionin barındıran mama aynı zamanda taurin ve Lutein içererek de,  kalp-ciğer sistemlerini desteklerler.

Protein, iç yağı ve yağlar, kül,  nem,  selüloz, kalsiyum,  fosfor,  Vitamin C, vitamin A ve vitamin E, mamanın formülünde bulunan diğer bileşenlerdir. Kedinin First Class Adult Chicken Tavuklu Yetişkin Kedi Maması ile kedinin beslenme aritmetiği, günlük miktar ile kedinin kilo orantısına bağlıdır. İki ya da üç kiloluk küçük kedilerde günlük olarak,  ortalama, 30-50 gram, üç ya da beş kiloluk orta boy kedilerde 40-75 gram ve beş ya da 7edi kilogramağırlığındaki büyük kediler de 55-100 gram kullanılabilinir.

Mama piyasada 2 kilogram ve 12 kilogramlık paketlerde satılır. 2 kilogramı ortalama 45-50 00 TL olarak satılan mamalar veterinerlerden, pet shoplardan ve internette alış veriş sitelerinden temin edilir.  Mama ağzı kapalı olarak ya da ayrı bir ağzı kapalı saklama kabında muhafaza edilir. Rutubetli yerlerde bırakılmamalıdır ve hava ile tema ettirilmemelidir. Kediye mama ile beraber mutlaka temiz bir kapta içme suyu da verilmelidir. Çünkü mamadaki tuz oranı kediciği susatacaktır.

Kedinin ağız yapısına ve diş dokusuna satılık yavru köpek uygun yapıdaki,  lezzetli tanecikler şeklindeki mamalar kolay olarak çiğnenir niteliktedir bu anlamda da sindirim daha ağızda bağlar ve sindirim- boşaltım sistemini destekler. Yüksek oranda et barındıran ve bu anlamda protein açısından zengin olan bu mama,  kedi için tam ve dengeli bir beslenme sağladığı gibi aynı zamanda ihtiyacı olan enerjiyi de sağlar.  Veterinerler ve beslenme uzmanları tarafından özel olarak üretilmiş bir mama çeşidi olduğu için güvenilir ve sağlık deposu bir alternatiftir.

Kedilerinizin sağlığını korumak ve yaşam kalitesi arttırarak, ömrünü uzatmak istiyorsanız seçeceğiniz ideal bir mamadır. Fiyatı rakiplerine oranla biraz yüksek olabilir ancak kedimizin üzerinde bırakacağı faydalı tesirler ve bayılarak,  severek tükettiği bir mama olduğu dikkate alınırsa,  faiz fiyat anlamını yitirecektir. First Class Adult Chicken Tavuklu Yetişkin Kedi Maması, özellikle 1 yaş üstü ve alerjik bünyeli,  henüz kısırlaştırılmamış kedilerde son derece etkili bir mamadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Foxy Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Foxy Colour Mix Yetişkin Kedi Maması

Kedinizin Sağlığı İçin Farmina