Dr.Sacchi Kedi Maması

 Dr.Sacchi Kedi Maması

    Hayatımızın bir parçası olan, bize dostluk eden, evimizi küçük misafirleri kedilerimizin bakımı oldukça önemlidir. Onların bizler ile birlikteliklerini uzun tutmak için dikkat etmemiz gereken, üzerimize düşen birçok görev var. Düzenli egzersizlerini takip etmek, belirli aralıklarla veteriner kontrolüne götürmek ve aşılarını satılık köpek zamanında yaptırmak, ona evimizin bir köşesinde rahat bir yer hazırlamak ve besinlerini oldukça dikkatli seçmek bunlardan bazıları. Şüphesiz bu konular içerisinde kedilerimize verdiğimiz besinlerin yeri oldukça önemli.

    Evcil kedimiz için severek ve iştahla yiyeceği mamalar tercih etmeliyiz. Dr.Sacchi Kedi Maması çeşitleri de bunlardan bazıları. Oldukça geniş bir seçenek yelpazesi sunan Dr.Sacchi kediniz için vazgeçmek istemeyeceğiniz bir mama markası. Dr. Sacchi çeşitlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

    Dr.Sacchi Basic : Bu mama çeşidi 1 yaşını doldurmuş ve daha büyük yaştaki kediler için uygundur. Günlük gerekli olan besin ihtiyaçlarını karşılar. İçerdiği taurin sayesinde kalp sağlığına olumlu ekti eder ve lif sayesinde sindirim sistemi düzenli çalışır. Mama içeriği; Tavuk eti, mısır, mısır gluteni, buğday, buğday kepeği, hayvansal yağ, ciğer aroması, tuz, pancar kurusu, kuru bira mayası, keten tohumu.

    Dr.Sacchi MultiColor : Yine yetişkin kediler için hazırlanmış, dengeli beslenmeye katkı sağlayacak ve renkli taneciklerden oluşan mama çeşidi. Lezzeti ile beraber bir kedi için görsel şölen de sunmaktadır. Taurin içerir ve çinko satılık köpek yavrusu desteği ile tüy ve deri yapısına sağlıklı görünüm kazandırır. İçeriği; tavuk eti, mısır, mısır gluteni, buğday, buğday kepeği, hayvansal yağ, ciğer aroması, tuz, pancar kurusu, kuru bira mayası, keten tohumu.

Dr.Sacchi SığırEtli : En seçici kedilerin bile karşı koyamayacağı bir lezzete sahip, son derece kaliteli sığır etinden üretilmiştir. Yetişkin kedilerin ihtiyaç duyduğu her şey bu mamada bulunmaktadır. Üriner sisteme olumlu etki eder. İçeriği; pirinç, sığır eti, mısır, mısır gluteni, buğday, buğday kepeği, hayvansal yağ, ciğer aroması, tuz, pancar kurusu, kuru bira mayası, keten tohumu.

    Dr.Sacchi Ring Shape : Özel formül hammaddeler buhar ile pişirilerek kurutulur, mama taneleri leziz toz ve sıvı aroma ile kaplanır ve ortaya reddedilemeyecek kuru mama çıkmaktadır. Kedilerin günlük mineral ihtiyaçları dengeli bir şekilde sağlanarak hayatları boyunca sağlıklı bir yaşam sürmeleri sağlanmış olur.
    Taneli yapı kedilerin ağzına göre tasarlanmıştır. Miktarı artırılan protein desteği ile kedinize kondisyon kazandırırken, tüy sağlığını destekler ve parlaklık kazandırır. İçeriği; tavuk eti, mısır, mısır gluteni, buğday, buğday kepeği, hayvansal yağ, ciğer aroması, tuz, pancar kurusu, kuru bira mayası, keten tohumu.

    Dr.Sacchi Balıklı : Bu mama türü de tamamen doğal ürünlerden elde ediliştir. İçeriği deki balık sayesinde yetişkin kedilerin tüm ihtiyaçlarını karşılar. Aminoasit ve taurin içeriği göz sağlıkları için idealdir ve kalp sağlığını korur. Çinko desteği ile tüy ve deri yapısına sağlıklı görünüm kazandırır. Vitamin desteği sayesinde satılık yavru köpek kedinize daha geç yaşlanma şansı tanır ve bağışıklık sistemine oldukça fayda sağlar. İçeriği; balık ve yan ürünleri, pirinç, mısır, mısır gluteni, buğday, buğday kepeği, hayvansal yağ, ciğer aroması, tuz, pancar kurusu, kuru bira mayası, keten tohumu.

    Kedileriniz için kuru mamaları düşünmeden tercih edebilirsiniz. Çünkü bu mamalar gün boyu tazeliğini korur, avantajlıdır ve ekonomiktir. Gün içerisinde küçük öğünler halinde yedirebilirsiniz. Ağzı kapalı muhafaza edildiğinde oldukça uzun bir süre tazeliğini korumaya devam eder. Kuru mama ile beraber bir miktar yaş mama vermek de kedi gelişimine katkı sağlar ancak verilen 2 tür mamayı farklı kaplar içerisinde sunmanız gerekmektedir. Kedileriniz için her zaman onların kola ulaşabilecekleri bir yerde rahat içebilecekleri bir kapta su bulundurun. Kuru mama tüketen kedilerin su tüketimi oldukça önemlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Foxy Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Dr. Clauders Pouch Kümes Hayvanlı & Böbrek Kedi Konservesi

Foxy Colour Mix Yetişkin Kedi Maması