Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesi

 Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesi

Kedi beslenmesinde mamalar önemli bir yer tutar. Onların vücut yapılar için gereken içeriklere sahip bir mama vermek önemlidir. Normal ev yemekleri veya ev yapımı mamalar bunu tam olarak sağlamaz. Üstelik kediler insanlardan farklı varlıklar oldukları için her ev yemeği onlar için uygun değildir. Ev yapımı mamalar ise kedilerin ihtiyacı olan besin değerlerini tam olarak karşılamaz. Bunun nedeni ev yapımı satılık köpek mamaların kedi sahipleri tarafından hazırlanmış olmalarındandır. Oysa kedilerin belemesi uzmanlar tarafından hazırlanmış içeriklerle yapılması gerekir.

Yoksa kedinize zarar verebilirsiniz ve gerekli besin değerleri karşılanmadığından iyi bir vücut yapısı sağlayamazsınız. Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesi kediler için uzmanlar tarafından hazırlanmış bir kedi mamasıdır ve kedilerin sağlıklı bir vücut yapısına kavuşmaları için gerekli olan içerikleri karşılamaktadır. Eğer bir kedi maması alacaksanız öncelikle mamanın içeriklerini ve bu içeriklerin özelliklerini bilmeniz gerekmektedir. Bu sayede mama hakkında yorum yapabilirsiniz. Bu yüzden Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesi hakkında bilgi verilmeden öncelikle içeriklere ve içeriklerin vücut içinde olan görevlerine değinmek gerekilir.

Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesinde etçil olan kediler için önemli bir et kaynağı olan ton balığı kullanılmıştır. Ton balığı kedi beslenmesinde önerilen balıketi türlerinden biridir. Balıketinde son derece zengin içerikler yer almaktadır ve kedinizin sağlıklı beslenmesi için gerekli olan içerikleri barındırır. Öncelikle besleyici ve lezzetli bir içerik olduğu için kediniz severek yiyecektir. Balık içeriğinde bulunan besin değerlerine değinirsek: Omega 3, Omega 6, vitaminler ( A, K ve B grubu ), D vitamini, kalsiyum, protein, EPA ve DHA içerikler bulunmaktadır. Bu içeriklerin hepsi vücut için ayrı görevler üstlenmiş ve son derece yararlı olan içeriklerdir.

Omega-3 ve Omega-6 kalp, beyin, sindirim sistemi ve bağışıklık sisteminin daha iyi olması için çalışır. A vitamini göz yapısını ve deri, tüy yapısını güçlendirir. K vitamini kan dolaşımı için önemlidir. B grubu vitaminler satılık yavru köpek vücudu baştan ayağa düzenler ve geliştirir. D vitamini ise kemik yapısının güçlü olması için son derece önemlidir. Ayrıca kas ve eklem sağlığını geliştirip kedinizin koşarken ya da oynarken ağrı çekmesini sağlar. EPA ve DHA ise kalp sağlığını korur. Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesinde bulunan ton balığı kedinizin vücut yapısını baştan sona şekillendirecektir. Bu yüzden uzmanlarca en çok önerilen etler arasındadır.

Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesinde %8 oranında protein bulunmaktadır. Bu oran bir kedi maması ve beslenmesi için önemli bir orandır. Protein içeriği kedinizin vücudunu bir kalkan gibi koruyan içeriktir. Vücudu onarır, yapılandırır ve korur. Yaraların erken iyileşmesini sağlar. Ayrıca enfeksiyon kapmasını da önler. Hücrelerin onarılması ve yenilenmesinde görev alarak vücut yapısının korunmasına destek verir. Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesinde ayrıca beyin gelişimini destekleyen fosfor ve tüy dökülmesini azaltan E vitamini bulunmaktadır.

E vitamininin bir diğer görevi hücrelerin  satılık köpek yavrusu yenilenmesini sağlamak ve beyin yapısına katkıda bulunmaktır. Vücut yapısının direncini artırıp sağlamlaştıran mineral bakımından da yeterlidir. Görüldüğü gibi Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesi kedilerin sağlıklı beslenmesi için önemli içeriklere sahip olan bir mamadır. Sindirim, boşaltım ve bağışıklık sistemlerini korur ve geliştirir. Sağlıklı bir vücut yapısı sağlar. Beyin, kalp gibi önemli organları ve hayati önem taşıyan organların sağlıklı olması için gereken içeriklere sahiptir. Bu yüzden Dr. Sacchi Ton Balıklı Kedi Konservesini alıp kedinizin beslenmesi için verebilir ve beslenmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Foxy Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Dr. Clauders Pouch Kümes Hayvanlı & Böbrek Kedi Konservesi

Foxy Colour Mix Yetişkin Kedi Maması