Dr. Sacchi Tavuk ve Hindi Etli Kedi Konservesi 4

 Dr. Sacchi Tavuk ve Hindi Etli Kedi Konservesi 4

Kediler uzun yıllar boyunca tün dünyada yaşayan canlılardır. Genelde dışlarda hayatlarını sürdüren bu canlılar sevimli ve minnoş tavırları ile insanların bir anda dostu olmuş ve evlerde bakılmaya başlanmıştır. Tabi bu olay çok zevkli ve eğlenceli olmakla beraber bazı görev sorumluluklar getireceğinden zor ve zahmetli satılık köpek bir bakım olarak söylemek mümkündür. Birçok insan kedileri evlerine alıp bakmak ister ve sonrasında kedilerin bakımı zahmetli olur ve kediyi terk ederler.

Bu hiç hoş olmayan bir durum olduğundan ilk önce sizler evcil hayvan bakmaya hazır olmalısınız daha sonra evinizi buna hazırlamalısınız. Bu durumlar olduktan sonra evcil hayvan almalısınız. Unutmayın ki bu bir oyun değil sizler bir canlının sorumluğunu alıyorsunuz bu bir hayvanda olsa onlarında kalbi ve hakları var. Kedi bakmak isteyenler mutlaka önce ev ortamını buna hazırlaması gerekir.

Daha sonra almış olduğu kediyi ev ortamın satılık köpek yavrusu hazırlamamalı ve onun güvenli huzurlu bir şekilde evde yaşamasını sağlamalıdır. Zaten vermiş olduğu emek daha sonra onlar ile eğlenceli dakikalar geçirmesine sağlar. Kediler için öncelikle tuvalet eğitimi verilmesi gerekir onların evde daha iyi yaşaması ve köpek sahipleri için uygun olmayan olayların yaşanmaması için, uygun bir tuvalet alınmalı ve kediyi bu tuvalete alıştırmalısınız.

Tuvalet içinden koku gidermeyen kum olmalı etrafı kediler eşitlendikten sonra taşmayacak şekilde dizayn edilmiş olması gibi ince detaylara dikkat edilmelidir. Kedinize uygun bir tasma ismi yazılı olması iyi olur. Herhangi bir durum olduğunda onu bulmak ve ayırt etmek için lazımdır. Ayrıca kediler veteriner tarafından kontrol edilmeli ve aşılarının yapılmasını ihmal etmemelisiniz. Bu çok önemlidir.

Maliyet açısından ihmal edilen bu durum sonra geri dönülmesi zor olaylara sebep olur. Onların oyun oynaması için oyuncaklar alınması onun evde hareketli kalmasına ve vakit geçirmesini sağlar. Kediler tüy değiştiren canlılar olduklarından, bu durumda kedi sahipleri onların sık banyo yapması ve taranmasını sağlamalı ve onun deri, tüy sağlığı için faydalı olduğunu bilmesi gerekir.

Kedilerde Beslenme Nasıl Olur ve Mama Seçimi

Kediler beslenmesi çok zor olan kolay kolay beslenmiş olduğu mamada seçici olan canlılar olduğundan beslenme konusunda sahipleri çok bilinçli olması gerekir. Asla onları uygun olmayan mamalar ile beslememelidir. Bu durum satılık yavru köpek onlar için sağlıklı olmaz. Kediler için tahıl içeren ürünler alerjik reaksiyonlar yaratacağından dolayı bu tür ürünler ile beslenmemesi gerekir.

Kediler ilk başta ne tür gıdalar ile beslenmiş ise bunu değiştirmek çok zor olur. Kediler için uygun mama içeriği kaynağı belli olan oran olarak yüksek et içermesi gerekir. Mamalarda et mutlaka kaynağı belli olan türden olması onların sağlığı için önemlidir. Daha sonra vitamin ve dengeli mineraller içermesi gerekir.

Dr. Sacchi Tavuk ve Hindi Etli Kedi Konservesi 4

Mama son derece kaliteli hindi ve tavuk eti ile hazırlanmış. Kaliteli soslar ile tatlandırılmış asla katkı maddesi içermeyen kedilerin lezzetle tüketeceği vitamin dolu bir mamadır. Kediler için %100 dengeli beslenme sağlar ve günlük zamanda kaybetmiş olduğu vitaminleri geri vermektedir. Protein ve dengeli mineraller ile mama güçlendirilmiştir.

Kediler için uygun bir mama olan Dr. Sacchi tüm marketlerde, web sitesi üzerinden online satış yapan tüm sitelerde uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile kedi sahiplerine sunulmaktadır. Kedilerin tüketimi için uygun olan mama günlük kullanım ambalajları ve büyük boy ambalajları ile satılmamaktadır. Uygun teknolojik ortamda üretimi yapılan mama kedilerin sağlıklı ve uzun ömürlü yaşaması içindir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Foxy Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Dr. Clauders Pouch Kümes Hayvanlı & Böbrek Kedi Konservesi

Foxy Colour Mix Yetişkin Kedi Maması