Dr. Sacchi Kedi Konservesi

 Dr. Sacchi Kedi Konservesi

    Küreselleşmenin giderek arttığı bir dönemde artık hayvanlarımızın daha korunaklı bir yer olarak evlerimize beslemek için kedileri evcil olarak yanımıza alırız. Kediler insanlar için aslında çok özellerdir ve sizinle uzun zaman yaşarlar büyümesini gelişmesine tanık olursunuz. Kedileri eve aldığınızda ona bir yaşam satılık köpek verdiğiniz de öncelikle kedinize uygun bir ortam hazırlamanız gerekecektir. Kedinin rahat edilmesi için yumuşak bir yatak seçilmesi rahatlığı açısından önemlidir. Kediye ya da kartondan da kalacak bir yer yapılması gayet güzel olacaktır. Kediyi ilk eve aldığınızda ona zarar verecek etmenlerden korumak gerek. Örneğin kabloları gizlemek, vazodaki çiçeklerden uzak tutmak gibi kediler ilk geldiklerinde ve de içlerindeki oyun aşkından dolayı sürekli bir arayış içindedir bu suretle ilk başlarda her şeyi uzak tutmanız gerekecektir.

    Kediler gelişmesi ve büyümesi için de maması seçimini iyi yapmanız gerekecektir. Burada iş size düşmektedir. Kuru mama yada konserve mama vermekte siz karar vermelisiniz. Konserve mama vereceğiniz zaman onu gün içinde tüketmesi gerekecektir bu yüzden dolayı salığı için beslenmesi ve yedikten sonra kendisini tok hissedecek mama türü Dr. Sacchi Kedi Konservesi olacaktır. İçerisinde güçlü besin kaynaklarıyla kedilerin aradıkları her şey içerisinde mevcuttur. Ancak kedilere mamayı verirken yavaş yavaş verilmelidir. Kediler aldığınız her mamayı beğenecek diye bir şey de söz konusu değildir insanlar bile sonuçta yemek seçebiliyor bu sebeple aldığınız mamayı bir veterinere götürerek sormanız sizin için pozitif bir durum oluşturacaktır. Dr. Sacchi Kedi Konservesini bir veterinere götürüp incelettirdiğiniz de ne kadar doğru bir mama aldığınıza kanaat getireceksiniz. Aslında doğru olarak bilenen bir yanlışta vardır yavru kedinize verecek olduğunuz fazla süt miktarı kedinin ishal olmasına neden olacağından dolayı satılık köpek yavrusu kedinize su vermeniz daha mantıklı olacaktır. Kedilerinizi gerekli sağlık koşullarından gerekli aşıların yapılmış olduğundan eminseniz artık dış ortama kavuşmasında bir sakınca yoktur.

     Ancak kedinizi başıboş bir şekilde dışarı salmayınız çünkü dışarıda kedinize zarar verecek bir çok etken vardır bunlar köpek, trafik ve ya daha büyük kediler İşte bu yüzde kedinizin salığını da düşünerek beraber hareket etmeniz onu gezdirmeniz gerekir. Kedilerin bir diğer sorunu da aslında tırnakların uzaması sizin yataklarınızın zarar görmemesi için kesmeniz önerilir. Bazı kediler mama değişimine sıcak bakmayabilir sürekli sıradanlıktan hoşlanan kedilerde olabilir burada sizin yapmanız gereken yeni bir mama verirken eski mamayla karıştırıp vermeniz gerecektir aksi takdirde mamayı istemeyebilir. Kedinizin konserve mamayı istemediği takdirde kuru mamaya geçiminde konserveyi sıcak suda tutup daha sonra kuru mamayla karıştırarak vermeniz kedinin kuru mamaya geçiminde biraz daha kolaylık olacaktır. Kedinizin tüy bakımın da gerekli özeni göstermeniz gerecektir.
    Her gün füzenli bir şekilde taramanız oluşabilecek tüy yumaklarını da üzerinden temizlemeniz gerecektir. Dışarıda o kadar çok hazır mama ve konserve var ki bunları araştırmadan kedinize vermek çok sakıncalı olabilir.
    
    İçerisinde bulundurduğu vitaminler satılık yavru köpek kadar katkı maddeleri de çok olabilir işte bu yüzden iyi bir araştırma yapmanız gerecektir. Eğer gerçekten bir sonuç alamıyorsanız bir veterinere başvurmanız da yarar vardır. Dr. Sacchi Kedi Konservesi içerisinde bulundurduğu tavuk etinden dolayı kedinizin gelişimin de ve sindiriminde gayet başarılı olacaktır. Dr. Sacchi Kedi Konservesi kullandığınız da size nasıl ne kadar miktarda vereceği ambalajında yazmaktadır ona göre vermelisiniz aksi takdirde fazla vermeniz sonucunda kedi için olumsuz bir durum baş gösterebilir.

    Kedinizi eğitmede sakın onlara yüksek sesle bağırarak iş yaptırmaya çalışmayın ya da onlara sürekli dik dik bakarsanız size karşı tavır alabilir. Kedileriniz sizinle eğitimin daha eğlenceli haline gelmesi için onunla sürekli vakit geçirin gereken sabrı ona verin. Örneğin sizin elinizi ısırdığında direk eliniz çekin ve devam ettirmeyin burada bu ısırma alışkanlığından vazgeçmesi için başka bir yöne eğilim göstermeniz gerekir. Kediler aslında insanlar için çocuklar için çok güzel bir canlıdır. Onunla sürekli zaman geçirebilir ve oyunlar oynayabilir. Çocukların en sevdiği hayvanların başında gelmektedir. Ancak çocukların biraz daha dikkatli olması gerekecektir. Zira herhangi bir tüy yutması durumunda çocuk için sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Ancak sizin kediye ilgi göstermeniz ve tüylerini sürekli taramanız ve özen göstermeniz tüy dökme gibi sorunu da ortadan kaldıracaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Foxy Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Dr. Clauders Pouch Kümes Hayvanlı & Böbrek Kedi Konservesi

Foxy Colour Mix Yetişkin Kedi Maması