Dr. Clauder’s Sığır Etli ve Hindili Pouch Kedi Konservesi

 Dr. Clauder’s Sığır Etli ve Hindili Pouch Kedi Konservesi

Dr. Clauder's işletmesi ismini işletmenin kurucusu ve aynı zamanda beslenme uzmanı olan Dr. Heinz Clauder’s'dan almıştır. Dr. Clauder's markası 1957 yılında Almanya'da kurulmuş olup Türkiye pazarına Atlantispet tarafından 2013 yılında getirilmiştir. Dr. Heinz Clauder, 1957 yılında kurduğu satılık köpek yavrusu marka adı altında kedi ve köpeklerin yaşamları boyunca tüm evrelerinde ihtiyaç duydukları besin maddelerini içeren mamalar üretmiştir. Günümüzde Clauder's markası yaklaşık 60 yıllık sektördeki tecrübesi ile her geçen gün kendisini geliştirerek sektörün öncü kuruluşları arasında yer almıştır.

Dr. Clauder's mamaları günümüz teknolojisiyle en yüksek kalitede Almanya'da üretilmektedir. Dr. Clauder's markası 2010 yılında yaptığı ürün geliştirme, üretim ve lojistik alanındaki başarılarından dolayı IFS sertifikası almaya hak kazanmıştır. Markanın kedi ve köpekler için geliştirdiği kuru mamalar, özel seri konserve mamaları, alüminyum mamalar, konserve mamalar, Pouch mamalar, fonksiyon ve bakım ürünleri, ödül mamaları ve güzellik ve bakım ürünleri bulunmaktadır. Bildiğiniz gibi kedi beslenmesi kedinin doğduğu günden itibaren ölene kadar özen gösterilmesi gereken en önemli husustur.

Kedilerin her yaş döneminde ihtiyaç duydukları besin maddeleri farklı olmaktadır. Yeni doğmuş bir kedi bir yaşına kadar kemik gelişimi için süt ve süt ürünleri tüketmelidir. Yetişkin kedilerin üriner sistem problemlerine yakalanma olasılıkları yüksek olduğu için aşırı magnezyum kullanımından kaçınılmalıdır. Magnezyum satılık köpek seviyesi yüksek kedilerin üriner kanaldaki pH değeri yükseklik kristallerin büyümesine neden olur. Tüm kediler yaşamlarının her evresinde taurine adlı bir özel bir proteine ihtiyaç duyarlar. Bu protein kedilerin kalp ve göz hastalıklarına yakalanmalarını engellerler.

Taurine proteini eksik olan kedilerde kalp ve göz hastalıkları görülebilir. Yaşlı kedilere ise aşırı fosfor içeren besinler verilmemelidir. Fosfor böbrekleri etkileyerek böbrekleri aşırı derecede deforme eder. Kedilerin yaşlılık döneminde böbrek sorunları başladığından fosfor kullanımından mümkün olduğunca kaçınmak gereklidir. Gördüğünüz gibi kedilerin farklı yaş gruplarında veya her yaş döneminde ihtiyaç duydukları farklı besin maddeleri bulunmaktadır. Bu besinleri kediler için evde sağlamamız mümkün olmayabilir. Bu nedenle kedilerin mama ile beslenmesi kedileri sağlığı ve gelişimi açısından önemlidir. Dr. Clauder's markası da bu işin bilincinde farklı yaş gruplarındaki kedilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek seviyede her yaş grubu için ayrı ayrı birçok ürün geliştirmiştir.

Mamaların tazeliği ve lezzetli olması hem kedinizin mamayı severek yemesini sağlarken hem de sağlıklı bir hayat ve gelişim sunmaktadır. Aynı zamanda Dr. Clauder's markasının mamalarının ambalajları kolay  satılık yavru köpek açılıp kapanabildiğinden saklaması kolaydır ve her daim tazeliğini korumaktadır. Dr. Clauder's mamalarının ekonomik olması da bir diğer tercih sebebi olmaktadır. Dr. Clauders Sığır Etli ve Hindili Pouch Kedi Konservesi yetişkin kediler için geliştirilmiş bir Pouch mamadır. Dr. Clauders Sığır Etli ve Hindili Pouch Kedi Konservesi jöle kıvamında bir sıvının içerisinde et parçaları şeklindedir ve tam bir besin deposudur.

Kedinizin damak tadına uygun olduğundan kediniz Dr. Clauders Sığır Etli ve Hindili Pouch Kedi Konservesi ürününü severek yerken diğer yandan da sağlıklı gelişimini sürdürecektir. Dr. Clauders Sığır Etli ve Hindili Pouch Kedi Konservesinin içerisinde et ve et ürünleri (%5 biftek, %5 hindi eti), tahıl, mineral ve inulin bulunmaktadır. Yapılan analiz sonuçlarında Dr. Clauders Sığır Etli ve Hindili Pouch Kedi Konservesinin içeriğinde %7,5 ham protein, %4,5 ham yağ, %2,5 ham kül, %0,3 ham lif ve %82 oranında da nem tespit edilmiştir. Dr. Clauders Sığır Etli ve Hindili Pouch Kedi Konservesi yetişkin bir kedi için günde 2-3 porsiyon yeterli gelmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Foxy Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Dr. Clauders Pouch Kümes Hayvanlı & Böbrek Kedi Konservesi

Foxy Colour Mix Yetişkin Kedi Maması